Agenda

Hier ben ik binnenkort:

21 en 22 oktober 2017: Vormgevers in Hout. Het mooiste evenement voor houtliefhebbers. Of je nu houtbewerker bent, houdt van kunstvoorwerpen van hout of op zoek bent naar handgemaakte meubels: er is zo vel te zien! Dit jaar breng ik mijn houtdraaibank mee en geef ik demonstraties!  Ook zal ik hier op deze zaterdag en zondag de tollen draaien voor Peter Peer’s 365 Tollenchallenge!

En verder ben ik de komende tijd veel bezig in mijn eigen werkplaats om bestellingen te maken.

Voor meer informatie kan je me ook mailen, of gebruik het contactformulier.

Evenementen waar ik was:

10 en 11 juni 2017: Open atelierroute Balgoij. Op deze twee dagen was ik aanwezig bij Bed&Breakfast de Holtsehoek, Houtsestraat 12 in Balgoij (B&B Balgoij) mét mijn draaibank. Ik gaf doorlopend demonstraties in het houtdraaien.  Er was veel aanloop, zeker ook vanwege het supermooie weer. En ik heb veel mensen ontmoet en kunnen laten zien wat houtdraaien is en wat het voor mij betekent!

30 april 2017: Voorjaarsmarkt Houten. Op winkelcentrum Het Rond werd een grote markt georganiseerd op zondag 30 april. Met plantjes, maar ook met mooie handgemaakte producten uit de regio. En Houten is de plaats waar ik ben opgegroeid.

12 maart 2017: Heggenvlechtkampioenschappen Oeffelt. Deze prachtige dag stond in het teken van demonstraties geven in het lepel snijden. Ik trok veel aandacht met mijn schaafbok, waarmee ik aan de bezoekers liet zien hoe efficiënt zo’n schaafbok is in het voorbereidende werk om van een tak een lepel te maken. Ook kleine kinderen vonden het erg mooi, maar dan vooral de prachtige houtkrullen die ik maakte…

Peter geeft demonstratie met de schaafbok

15 en 16 oktober 2016: Vormgevers in Hout. Hier heb ik twee dagen kunnen genieten van veel mensen die mijn schalen, borden, lepels, toverstokken en tollen hebben bewonderd en gekocht. Ook heb ik heerlijk inspirerende gesprekken gehad met collega-houtbewerkers. En dit alles op het prachtige Fort bij Vechten (Bunnik, bij Utrecht).

18 en 19 juni 2016: Open Atelierroute Balgoij. Ik had hier een kraam en ik maakte houten lepels bij B&B Balgoij.

Hier hak ik een houten lepel in Balgoij

In dit heerlijke zonrijke weekend heb ik veel mensen gesproken, en  nieuwe contacten gelegd. Ook heb ik enkele houten schalen, lepels en houten tollen verkocht aan liefhebbers van mooie voorwerpen van hout. Ook heb ik hier weer een prijsvraag georganiseerd.

Een leuke, natuurlijk gevormde berkenhouten kooklepel heb ik dit weekend verloot!

13 maart 2016: NK Heggenvlechten, Vierlingsbeek. Tijdens deze heerlijk zonnige maar winderige dag heb ik demonstratie lepel snijden gegeven, en verschillende van mijn houten schalen en houten lepels kunnen laten zien aan een enthousiast publiek. Ook heb ik een prijsvraag georganiseerd “wat is het gewicht van deze lepel”, met als prijs voor het juiste antwoord: een lepel van meidoornhout! De uitslag kan je hier nakijken.

DSC_2337 (1024x680)
Deze lepel van meidoornhout is gewonnen!

 

Weet je een leuk evenement waar je me “wel ziet staan”, mail me dan of gebruik het contactformulier.

Peter Peer is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66250617. Adres: Burgemeester Raijmakerslaan 52, 5361 KG Grave (alleen op afspraak), tel. 06-40465509 (ook whats-app&messenger). info@peterpeer.nl BTW-nummer: NL170496934B01