Dagworkshop “Geef een andere draai aan je leven”

Je voelt het al een hele tijd. Je wilt het anders.

Je bent niet blij met je baan, je voelt je niet happy in je liefdesrelatie, je hebt een ongezond lichaam, of je voelt je als vader of moeder elke keer opnieuw falen.

Je wil het anders. Je wil het niet een klein beetje anders, maar héél anders. Je wil weer dat plezier voelen. Die magie waardoor alles vanzelf lijkt te gaan. Je wil lachen, lol hebben en enthousiast zijn over jouw behaalde doel. En je vindt dat je die stap nu écht moet gaan zetten. Maar op de een of andere manier lukt het je niet…

f

Je bent er klaar mee! Je wil er nu voor gaan. Jij bent klaar om je leven een andere draai te geven.

Er is maar 1 keuze. Je moet er écht voor gaan! En wij weten dat dat mega spannend kan zijn. Maar wij weten uit ervaring ook dat het kan en dat het je daarna heel veel meer levensvreugde gaat geven.

Of het nu gaat om het veranderen van je baan, het opnieuw leven inblazen in je liefdesrelatie, nu eindelijk dat gezonde lichaam krijgen, of nu écht die leukere vader of moeder worden.

Het kan allemaal!

Ons verhaal

Hoi, wij zijn Peter (houtdraaier) en Tanja (coach). We zijn al 23 jaar samen en hebben al heel veel mooie en meer uitdagende momenten samen meegemaakt.

  • We hebben stappen gezet in ons werk. Van loondienstbaan die niet meer paste, naar ons eigen bedrijf waar we iedere dag van genieten;
  • We hebben onze relatie opnieuw leven in geblazen. Onze relatie was bijna geëindigd en nu zijn we weer verliefd op elkaar;
  • We hebben onze gezondheid verbeterd. Van iedere dag moe, naar iedere dag meer en meer energie.
  • We zijn als ouders gegroeid. Daar waar we eerst veel meer stress ervaarden staan we nu positief en relaxt in het ouderschap.

Hoewel het vier losse thema’s lijken, hebben ze allemaal invloed op elkaar. En we merkten dat wanneer we werkten aan één thema de andere gebieden ook positief in beweging kwamen. Dit is magisch om mee te maken. Dat wil jij toch ook!

We hebben zelf ook de twijfels gevoeld. Kan dit wel? Gaat dit ons lukken? En wat vinden anderen ervan als wij dit doen? Toch gingen we ervoor.

Achteraf zagen we welke stappen we hadden genomen om ook écht die verandering in gang te zetten. Met deze inzichten kunnen wij jou nu helpen om die gewenste stap ook daadwerkelijk te zetten.

f

Ben jij er klaar voor?

Dan is de dag-workshop “Geef een andere draai aan je leven” écht iets voor jou!

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze leuke en inspirerende dagworkshop ga je aan de slag met jouw verander-doel. Je maakt je doel concreet en je ontdekt wat jou nu nog tegenhoudt om de sprong te nemen. Je leert een concrete manier van werken, waardoor je iedere dag dichter bij jouw droomleven komt. En je draait eigenhandig je eigen toverstaf. Hiermee kan je straks iedere dag je eigen toverspreuk uitspreken en de magie laten ontstaan in jouw leven ;-).

Deze dag is UNIEK in Nederland en wordt nergens anders gegeven. Wij combineren onze passie en ervaring waardoor er een ijzersterke methode ontstaat. Houtdraaien én coaching in één. Dat betekent creatief bezig zijn met je handen én actief bezig zijn met het verkrijgen van inzichten door middel van diverse verdiepende opdrachten.

Door actie en mindset te combineren ontstaat er MAGIE in jou. Een zeer krachtige tool om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

We werken in kleine groepen van maximaal 4 personen. Op deze manier hebben wij alle aandacht voor jou tijdens de opdrachten en tijdens het houtdraaien.

ff

Wat ga je deze dag doen?

  • Op een luchtige en fijne manier ga jij de diepte in met een paar mooie opdrachten. Neem je hoofd mee, want je gaat goed aan het werk ;-)!
  • Ook ga jij zelf aan de slag achter de houtdraaibank. Onder begeleiding maak jij je eigen toverstaf.
  • Tussendoor houden we uiteraard pauze en verzorgen we jouw lunch.

Lijkt jou dit super tof? Meld je dan direct aan en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw verander-doel!

Praktische informatie

Datum: nog te plannen, neem contact op voor meer informatie.

Begintijd: 9.30 uur

Eindtijd: 16.00 – 16.30 uur

Adres:
Generaal De Bonskazerne, Gebouw B
Generaal de Bonsweg 1
5363ST Velp/Grave

Prijs: €175,00 per persoon

Heb je nog vragen?

Je mag ons altijd mailen! Stuur een berichtje aan info@eenanderedraai.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem telefonisch contact met ons op. Voor Peter bel/app je 06-40465509. En wil je Tanja spreken? Bel/app dan 06-40242400.

Wil je je toch gelijk aanmelden? Klik dan op de knop ;-).

Hoi, ik ben Tanja en ik ben moedercoach. Ik vind het super als ik jou weer kan laten lachen en als jij weer kan genieten van je leven (samen met je kinderen). Voor iedere uitdaging is een oplossing. En het mooie is … die zit altijd in jezelf. Wil je meer over mij weten? Klik dan hier door naar www.tanjavanleeuwen.com

Ik ben Peter. Houtdraaien is mijn vak en mijn grootste passie (na Tanja dan 😉 ). Ik geef al meer dan drie jaar houtdraai-workshops. En ik geniet ervan om van hout steeds weer het allermooiste te maken. De producten die ik maak verkoop ik via mijn webshop op www.peterpeer.nl

Peter Peer is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66250617. Adres: Burgemeester Raijmakerslaan 52, 5361 KG Grave (alleen op afspraak), tel. 06-40465509 (ook whats-app&messenger). info@peterpeer.nl BTW-nummer: NL170496934B01