Online Houtdraai-cursus

Houtdraaien is een geweldig leuke hobby. Het is prachtig om steeds weer mooiere werkstukken te maken. Je grenzen te verleggen en bewondering te ervaren. Hout is een fijn materiaal om mee te werken, en houtdraaien is denk ik wel de leukste manier van houtbewerken. Omdat het zo makkelijk gaat. Het kost je bijna geen energie.

Met de draaibank bezig zijn betekent even tijd voor jezelf. Even alle focus op hetgeen je aan het maken bent. Het is zen, ontspannend.

Je wil je helemaal richten op de vormen die je wil maken. En daarom is het heel fijn om de goede technieken te leren. Want met de goede technieken werkt het veel fijner.

Anders kan het soms frustrerend zijn. Als het maar niet lukt die vorm te maken die je graag wilt. Of als je af en toe “ongelukjes” hebt met de draaibank: dat de guts even in het hout hapt, of ineens een onverwachte beweging maakt. Dat is niet fijn. Dat kan niet de bedoeling zijn. Dus:

Je bent op de goede plek!

Het is misschien niet altijd mogelijk om een workshop te volgen om je houtdraai-skills te verbeteren. Als het te ver rijden is bijvoorbeeld. En ook als je al een workshop hebt gevolgd, is het handig om de technieken nog bij de hand te hebben.

Ik heb twee verschillende online houtdraaicursussen in mijn assortiment. De Spindeldraaicursus en de Schaaldraaicursus. Klik op een van onderstaande knoppen om naar de pagina te gaan met meer informatie over deze online workshops.

Tijdens deze online houtdraaicursus beleef je een cursus die net zo leuk en volledig is als dat je het bij mij in de werkplaats zou volgen. Of al hebt gevolgd. Je kan de cursus elk moment van de dag bekijken, via je computer, laptop, tablet of telefoon. Dus je kan hem ook meenemen naar je werkplaats! En een extra voordeel is dat je terug kan spoelen. Die techniek nog een paar keer goed bekijken…

Ik word door de cursisten alom geprezen om mijn enthousiasme en fijne manier van lesgeven. Ik ben een groot fan van de lesstof op een heldere manier en met veel humor te brengen.

Sinds begin 2017 geef ik houtdraaiworkshops. Eerst vanuit mijn fietsenschuurtje. Inmiddels heb ik een supergave werkplaats in Velp bij Grave en heb ik meer dan 1000 cursisten mogen inspireren in het houtdraaien.

Te gek! Hoe kan ik me aanmelden?

Om deel te nemen aan deze volledige en superhandige online houtdraaicursus, klik op de volgende link om naar de webshop te gaan.

Heb je nog vragen? Je mag me altijd vragen stellen over deze Online Houtdraaicursus, nu en ook tijdens je deelname. info@peterpeer.nl