Aanbieding!

Cadeaubon voor de Online Spindel&Schaaldraai bundel

 245,00

Cadeaubon voor de Bundel van de Online Houtdraaicursus Schaaldraaien en Spindeldraaien.

Beschrijving

Geef je graag het allerbeste cadeau aan een houtdraaier? Dan is dit je kans. Met de bundel van zowel de online spindeldraaicursus en de online schaaldraaicursus geef je een enorme berg kennis cadeau.

Met deze kennis kan de ontvanger – na wat oefenen natuurlijk – de mooiste werkstukken maken. Denk aan eierdoppen, tollen, kandelaars bij de spindeldraaicursus en aan eetkommen, saladeschalen en sierlijke natuurlijke randschalen bij de schaaldraaicursus.

Ik stuur een cadeaubon plus begeleidende brief met uitleg naar het emailadres dat je tijdens het bestellen hebt opgegeven. Deze kan je zelf uitprinten en uitreiken aan de gelukkige ontvanger!

In de begeleidende brief vind je de cadeaubon-code. Deze kan de ontvanger invullen tijdens het “bestellen” van de online houtdraaicursus in mijn webwinkel. Dan wordt er 100% korting toegepast. Op deze manier maakt de ontvanger meteen een account aan voor de Online Leeromgeving waarna hij/zij meteen aan de slag kan met de beide Online Houtdraaicursussen: Spindeldraaien en Schaaldraaien!

Geef alsjeblieft bij het veld “Opmerkingen bij de bestelling” even de voor+achternaam van de ontvanger op.

Ik wens je alvast veel plezier met het geven van dit superleuke cadeau.