Houtdraai-avond op maandag 25 juli 2022

 37,50

Houtdraai-avond op maandag 25 juli 2022

4 op voorraad

Beschrijving

Let op: Alleen voor (ex)cursisten!

Wil je verder oefenen met wat je hebt geleerd tijdens een van mijn workshops? Dan kan dat! Ik begeleid je, beantwoord je vragen en kan je verder advies geven over het houtdraaien.

In kleine groepen, maximaal 5 deelnemers, kan je verder gaan met het maken van allerlei projecten.

Zorg zelf voor hout. Is het hout geschikt? Vraag het even via de mail/app/telefoon. Ik verkoop ook stukken hout voor zachte prijzen. Het hout mag droog zijn, of vers/nat. Ik heb liever geen exotische houtsoorten in de werkplaats. Inlands/lokaal hout heeft de voorkeur! Ik kan het hout voor je kleiner zagen indien nodig.

Ik heb houtdraaigereedschap ter beschikking, draaibanken en slijpmachines. Je mag ook zelf je gereedschap meenemen.

Tip: neem zelf adembescherming/stofmasker mee.

Deze avonden en ochtendworkshops zijn ideaal om verder te oefenen. Het is ook nog eens gezellig en interessant om te zien wat anderen maken!

Bijvoorbeeld: Twan heeft de basisworkshop spindeldraaien gevolgd. Hij komt de avonden verder oefenen met spindeldraaien en maakt waxinelichthouders, tollen, eierdoppen enzovoort, enzovoort!

Bijvoorbeeld: Marieke heeft de basisworkshop schaaldraaien en de basisworkshop spindeldraaien gevolgd. Zij maakt kommen en schalen, en is er nog tijd over, dan maakt ze nog een kleiner projectje in de spindeldraairichting.

De Draai-avonden en Draai-ochtenden zijn dus geen vervanging voor een workshop. Het is puur bedoeld om verder te oefenen. Het kan ook een stok achter de deur vormen om even lekker bezig te zijn met iets leuks maken met de draaibank! Je zal ook merken hoe leuk het is om te ervaren hoe je de technieken steeds beter in de vingers krijgt.

Voorwaarden:
Let op: Alleen voor (ex)cursisten! Je kan zelf de dagen kiezen wanneer je komt. Je kan de dagen van tevoren inplannen via de webshop. Er geldt een korting van 10% als je 5 t/m 9 draai-avonden/ochtenden boekt, en een korting van 15% als je 10 of meer draai-avonden/ochtenden boekt. Mocht er iets tussen komen, dan geldt dat je twee weken van te voren de draai-avond/ochtend nog kan annuleren. Dit kan via de mail/app/telefoon. Je krijgt dan een kortingscode om een nieuwe dag te boeken.

Tijden:
Draai-avond: 19.30 – 22.00 uur
Draai-ochtend: 9.30 – 12.00 uur
Ik zorg voor een kop koffie/thee tussendoor

Adres:
Generaal De Bonskazerne, Gebouw A
Generaal De Bonsweg 1
5363ST Velp (bij Grave)