Houtdraaicursus – Cadeaubon Basisworkshop houtdraaien: Spindeldraaien

 150,00

Cadeaubon voor een dagworkshop houtdraaien

Uitverkocht

Beschrijving

Wil je een unieke ervaring cadeau doen? Een écht origineel cadeau? Iemand een leuke dag bezorgen (en misschien wel een nieuwe hobby!).  Of heeft de ontvanger al een draaibank en lijkt het je verstandig  dat hij of zij een goede instructie krijgt? Waarmee hij of zij sneller mooiere dingen kan maken met de draaibank.

Geef een dagworkshop houtdraaien cadeau!

Tijdens de dagworkshop ga ik je de beginselen van het houtdraaien leren. Ik laat je zelf ervaren hoe je van een vierkante balk een ronde cilinder maakt, daar vormen in aanbrengt en je maakt aan het einde van de dag een werkstuk!

Ik geef je intensieve begeleiding. Er zijn in totaal 4 of 5 cursisten! Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, en met veel plezier de eerste sneden gaat maken in het hout. Ik geef je tips waardoor je zelf ervaart hoe ontzettend leuk houtdraaien is!

Nog een leuk idee: kom met een groepje! Kom zelf ook mee op die dag, of stuur iemand anders. Vul dan bij aantal in de winkelmand 2, 3, 4 of 5 in. Gezellig! Bij vier personen wordt het een privé-workshop: er komt dan niet een onbekende deelnemer bij.

Wat ga ik maken?

Ik leer je eerst alle mogelijke vormen die je kan maken in een balkje hout. Je maakt dus eerst een oefenwerkstuk. Later op de dag mag je een ander stuk hout kiezen, en het eindwerkstuk maken. Wat je gaat maken is een waxinelichthouder. Daarmee kan je alle technieken van eerder op de dag nog een keer in praktijk brengen. Je mag het oefenstuk en je werkstuk natuurlijk mee naar huis nemen!

Wat is het programma?

Ontmoeten 9.30 – 10.00, houtdraaien 10.00 – 12.00, lunch (soep & brood) 12.00-13.00, houtdraaien 13.00 tot 16.30. Tussendoor koffie, thee en koek!

Waar kan ik de workshop volgen?

Het adres is:
Generaal de Bonsweg 1, gebouw B
5363 ST Velp (bij Grave, Noord-Brabant)
Tip: zoek op “Peter Peer” in Google Maps

Deze cursus is inclusief:

Hout, drinken&eten, gebruik gereedschappen en intensieve begeleiding!

Na betaling ontvang je een email met de bevestiging van de bestelling. Ik verifieer dan nog de naam die op de cadeaubon komt, en het adres waar de bon naartoe mag!

De gelukkige ontvanger maakt vervolgens via het mailadres dat op de cadeaubon staat een afspraak met mij wanneer de dagworkshop plaatsvindt.