Toverstaf uit levensboom (Thuja)(37 cm)

 80,00

Toverstaf uit levensboom/thuja (37 cm)

1 op voorraad

Beschrijving

Deze toverstaf is gemaakt uit een heel bijzondere boom. Het is een levensboom, ook wel Thuja genaamd. Een soort conifeer, maar deze soort onderscheidt zich van andere coniferen doordat de boom weer opnieuw uitloopt als je takken afneemt. De boom staat in mijn eigen achtertuin, lokaler gegroeid kan gewoon niet.

De levensboom groeit zoals gezegd dus door als je er een tak vanaf snoeit. En dat geeft de boom een apart karakter. Een beetje vergelijkbaar met een feniks, die herrijst uit zijn as. Het staat ook symbool voor doorgroeien als je een deukje hebt opgelopen. En een deukje oplopen hoort nu eenmaal bij het leven, hoewel het niet fijn is als het gebeurt.

Deze toverstaf helpt je de moed bij elkaar te houden als je je beschadiging even voelt. Om die wond om te zetten in kracht om terug te groeien in een nog sterker, en nog mooier, en nog completer mens.

Deze toverstaf is gemaakt terwijl het hout nog vochtig was. Daardoor is een mooie kromming ontstaan in de punt van de toverstaf. Deze toverstaf is afgewerkt met bijenwas. Het is puur natuur en daardoor behoudt de toverkracht. Lak beteugelt de kracht namelijk. De lengte is 37 centimeter.

Extra informatie

Afmetingen 37 cm