Video’s

Een belangrijk deel van mijn houtdraai-missie is het verspreiden van kennis over deze prachtige manier van houtbewerken. Ik deel video’s op mijn eigen Youtube kanaal.

Vind je deze video’s leuk, en wil je meer video’s van mij bekijken? Klik dan op de onderstaande knop!

Druk hier op “Abonneren” of “Subscribe”. Klik daarna op het belletje, dan krijg je alle nieuwe video’s als eerste in je email-inbox.

Peter Peer’s Youtube-kanaal
 

Bovenaan staat de meeste recente video. Dus als je gaat scrollen, scroll je terug in de tijd.


Ik heb een maand lang proef mogen draaien op een Coronet Herald van Record Power. Een heel leuke machine met veel mogelijkheden. Echt zo’n apparaat waar je heel lang plezier van kan hebben! Ik heb hem helaas weer moeten inleveren, maar ik heb toch even de moeite genomen de machine even met je door te nemen. De draaibanken van Record Power koop je het beste bij Baptist in Arnhem.


En tijdens dat draaien heb ik vooral heel veel lol!


Ik ben begonnen met het maken van eetkommen! 
 


Deze zomer is wel erg warm. Ik heb een goede tip voor dit soort dagen…


Ik geef dagworkshops houtdraaien. Als je houtdraaien wilt leren, of het gewoon en keer uitproberen, ben je van harte welkom.


Een heel jaar lang maakte ik elke dag 1 tol. Van 16 juni 2017 tot 16 juni 2018. Hier zie je alle 365 tollen bij elkaar.
 

 


Een tol maken is een mooi proces. Je kan veel keuzes maken tijdens het maken van zo’n schijnbaar eenvoudig ding. Deze video is een full-length presentatie, dus zonder geknip. Ga er lekker voor zitten en enjoy!

 


Ik kreeg van een cursist van mijn houtdraaiworkshop een mooi cadeau: een bundel potloden die met epoxylijm waren verlijmd tot een flink stuk. Deze video laat zien hoe ik daaruit een tol heb gemaakt.

 


Een tol maken is leuk! Elke dag een tol maken is een uitdaging… Ik ging deze uitdaging aan en maakte elke dag een tol, een heel jaar lang. Deze tol is één van de 365 tollen die ik gemaakt heb tussen 16 juni 2017 en 16 juni 2018. Van heel mooi eikenhout.

 


Tollen zijn leuk! Dit is een video van een setje tollen die ik heb gemaakt voor een klant. En ik heb er een van mijn favoriete muziekjes onder gezet, van het Zweedse Detektivbyran.

 

Vind je deze video’s leuk, en wil je meer video’s van mij bekijken? Klik dan op de onderstaande knop!

Druk hier op “Abboneren” of “Subscribe”. Klik ook een keer op het belletje, dan krijg je alle nieuwe video’s als eerste in je email-inbox.

Peter Peer’s Youtube-kanaal
 

 

Peter Peer is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66250617. Adres: Burgemeester Raijmakerslaan 52, 5361 KG Grave (alleen op afspraak), tel. 06-40465509 (ook whats-app&messenger). info@peterpeer.nl BTW-nummer: NL170496934B01