Webinars over Houtdraaien

Het eerstvolgende Webinar is op maandag 8 juni om 20.00 uur.

Ik geef met enige regelmaat een webinar over houtdraaien. Tijdens deze webinars laat ik je een aantal technieken zien. En ik vertel je van alles over hout, gereedschap, slijpen van het gereedschap en natuurlijk over het maken van een leuk projectje.

Het mooie van een webinar is dat je dus ook vragen kan stellen.

Deze keer gaat het over drogen en voorbewerken van nat hout.

Vul hieronder je emailadres en je voornaam in. Dan stuur ik je een mail als het volgende webinar weer gepland is!

Je komt dan ook op de maillijst voor mijn leuke mails met informatie over houtdraaien, mijn workshops en producten. Je kan je op elk moment weer afmelden natuurlijk.

Peter Peer is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66250617. Adres: Burgemeester Raijmakerslaan 52, 5361 KG Grave (alleen op afspraak), tel. 06-40465509 (ook whats-app&messenger). info@peterpeer.nl BTW-nummer: NL170496934B01