Webinars over Houtdraaien

Het eerstvolgende Webinar is op donderdag 22 september om 20.00 uur.

Ik geef met enige regelmaat een gratis webinar over houtdraaien. Tijdens deze webinars laat ik je een aantal technieken zien. En ik vertel je van alles over hout, gereedschap, slijpen van het gereedschap en natuurlijk over het maken van een leuk projectje.

Het mooie van een webinar is dat je dus ook vragen kan stellen.

Het onderwerp is:

Happers en Klappers…. (en hoe voorkom je ze)

Vul hieronder je emailadres en je voornaam in. Dan stuur ik je een uitnodigingslink voor het webinar!

Je komt dan ook op de maillijst voor mijn leuke mails met informatie over houtdraaien, mijn workshops en producten. Je kan je op elk moment weer afmelden natuurlijk.

Webinar over Houtdraaien

Laat je emailadres achter dan stuur ik je de link!

Please wait...

Top! Tot snel!

 

Hieronder zie je de herhaling van het laatste webinar:

Peter Peer is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66250617. Postadres: Burgemeester Raijmakerslaan 52, 5361 KG Grave (alleen op afspraak), tel. 06-40465509 (ook whats-app&messenger). info@peterpeer.nl BTW-nummer: NL001935474B67