Herinnerlingen

Herinnerlingen zijn kleine holle vormen. Ze zijn geschikt voor veel toepassingen. Je kan er een herinnering aan iets in het verleden in doen. Of het gebruiken om een wens of manifestatie voor de toekomst mee te bekrachtigen.

Het woord Herinnerling is een samenvoeging van de woorden Herinnering en Lieveling. De herinnering is niet tastbaar, de lieveling wel. Met een Herinnerling maak je een herinnering dus tastbaar.

Herinnerling om te gedenken

Het verleden gedenk je met een dierbare herinnering in tastbare vorm. Een (liefdes)briefje, een stukje haar, een sieraad, tandjes, schelpjes, wat zand of misschien wat as. Op die manier maak je van een bijzondere herinnering een fijne plek in je huis.

Herinnerling om te creëren

De toekomst creëer je door een briefje met je wensen in de Herinnerling te doen. Een intentie uit te spreken en erin te ademen. De aandacht waarmee je dat doet zal je wensen helpen uit te komen.

Uniek

Herinnerlingen zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. En daardoor zijn ze allemaal verschillend, net als elk mens verschillend is.

De afmetingen zijn +/- 5 mm, en eventuele inhoudsmaten zijn ook bij benadering.

Een Herinnerling

Elke Herinnerling is uniek. Ze worden gemaakt van enkel lokale houtsoorten zoals essen, esdoorn, taxus, notenhout, goudenregen, plataan, eik, beuken, historisch hout en nog veel meer.

Ze worden gemaakt met de hand door Peter Peer, meester houtdraaier, houtkunstenaar en vooral mens. Elke Herinnerling is een combinatie van hout, vakmanschap en het moment.

Bekijk de Herinnerlingen in de webwinkel